Informatie over BERG trampolines

BERG Toys is de echte expert op het gebied van trampolines. Het bekende merk houdt met alle onderdelen rekening die te maken hebben met de prijs en kwaliteit van je trampoline. Wil je bijvoorbeeld korte veren om een groter springoppervlak te krijgen? Of wil je juist lange veren zodat je soepeler kunt springen? En heb je al bedacht welke springrand, welk veiligheidsnet en welk materiaal het beste bij jouw wens aansluit? BERG heeft het allemaal. Daarom vind je op deze pagina een uitleg over alle mogelijkheden van BERG trampolines zodat je straks de perfecte trampoline in je achtertuin hebt staan.

BERG Elite

De echte koning onder de BERG trampolines is de Elite editie. Dit model is gemaakt van het allerbeste materiaal en zorgt daardoor voor de beste kwaliteit en veiligheid. De trampoline scoort niet alleen goed op kwaliteit maar ook op plezier. Door het speciale springdoek en de slim gekozen veren maak je ongetwijfeld de hoogste sprongen.

Lees hier alles over de Elite serie

BERG Champion

De Champion serie van BERG is voor de echte kampioenen. Je springt namelijk extra hoog door de speciaal geplaatste veren die extreem soepel zijn. Je houdt ook meer springdoek over waardoor je eindeloos in het rond kunt springen. De Champion serie is ook nog eens extra veilig door de dikke beschermrand en het stevige frame.

Lees hier alles over de Champion serie

BERG Favorit

De Favorit trampolines van BERG zijn met veel zorg en aandacht ontwikkeld waarbij veiligheid altijd voorop heeft gestaan. Zelfs het veiligheidsnet zorgt voor optimale bescherming door de foamlaag rond de palen en de zelfsluitende ingang. Op de Favorit serie van BERG kun je dus met een gerust hart je kinderen de hele dag laten spelen.

Lees hier alles over de Favorit serie

BERG Talent

De Talent serie van BERG is er voor de beginnende springtalenten. Deze serie beschikt over wat kleinere formaten en zorgt voor het zachtste prijsje voor je trampoline. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de veiligheid. Deze serie beschikt namelijk over een extra stevig frame en een extra dikke beschermrand.

Lees hier alles over de Talent serie