✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Cloer 261 oublie kniepertjes ijzer

Maak je eigen ijshoorntjes
Het Cloer oublie-ijzer is ontworpen om zelf flinterdunne obliewafels te bakken. Kort na het bakken wanneer de wafel nog warm is, kan je deze oprollen tot een heerlijk ijshoorntje. Oubliewafels worden in Drenthe knieperties/ iezerkoekies genoemd, in Groningen zijn dit ook wel kniepkoukies en in Twente heten de wafels ook wel knieperkes. Het zijn echter wel allemaal verschillende koekjes met elk hun eigen recept. De koekjes worden op smaak gemaakt met suiker en kaneel.

Het oublie-ijzer is eenvoudig te reinigen en heeft een vetopvang zodat de koekjes minder vet bevatten. Je krijgt optioneel een automatische geluidsmelding als je kniepertjes zijn gebakken. Het bakoppervlak is 15 centimeter, het gewicht van de bakplaten is 1,4 kilogram en de temperatuursregeling gaat traploos en handmatig.

Cloer
Het merk Cloer begon meer dan 115 jaar geledenin Sauerland en stond bekend om zijn uitzonderlijke producten die het leven vermakkelijkten. Nu jaren later is het bedrijf nog altijd een specialist op het gebied van innovatieve elektrische apparaten. Zo produceert het merk hoogwaardige kwaliteit producten van wafelijzers en grills tot broodroosters en koffiemolens. Bovendien is Cloer marktleider in Nederland met het luxe oublie-/kniepertjesijzer. Kortom, kies de luxe producten van Cloer om jarenlang van hoogwaardige kwaliteit en praktische functionaliteiten te genieten!

Belangrijke productkenmerken

  • Afmetingen: 18,5x24x10 centimeter
  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Met optioneel eindgeluidsignaal
  • Bakoppervlak: 15 centimeter

Frank.nl
Logo
Shopping cart