✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

De winkels van Frank

Met zijn grote assortiment staat Frank van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar. Op een doorsnee dag kun je zomaar honderden Frank-producten tegenkomen. Jouw dag, als een gemiddelde Frank-klant, zou er best eens zo uit kunnen zien.

Van wakker worden tot slapengaan

Een nieuwe dag! Misschien word je wel gewekt door de wegrijdende wekker en sla je het dekbed van Frank van je af. Of haal je de ochtendkrant uit een van Franks brievenbussen en lees je hem, terwijl je je boterham eet van een van de ontbijtborden van Frank. De restanten van het ontbijt gooi je in een afvalbak van Frank.

Wellicht fiets je wel op een elektrische vouwfiets naar je werk. Of een gewone fiets, die heeft Frank ook! Voor je weggaat, stop je je laptop, notitieboek en pen in een fietstas of rugzak van Frank. Misschien ben je wel werkzaam in een sector waarbij je het gevaar loopt dat er iets zwaars op je voet terechtkomt en moet je eerst beschermend schoeisel en beschermende kleding van Frank aantrekken.

Mogelijk heb je na het werk wel zin in een goed glas wijn dat op de juiste temperatuur wordt geschonken. Hiervoor kun je bij Frank een wijnkoelkast vinden. Ook voor het wijnglas kun je bij hem terecht. Neem plaats in je hangmat of ga lekker zitten in een fauteuil van Frank. Misschien zet je het glas vervolgens wel op een bijzettafel en leg je de voeten op één van zijn comfortabele hockers.

Waarschijnlijk heeft Frank het wel!

Misschien heb je een wat actievere middag voor ogen. Nog even wat “meters” maken op een crosstrainer of het “water op” met een roeitrainer. Beide kun je bij Frank vinden. Of natuurlijk nog wat krachttraining met gewichten of je stoottechniek verbeteren op een bokszak van Frank. Mogelijk train je liever samen met iemand anders. Wat dacht je van een wedstrijdje tennis of squash met een vriend of vriendin? Alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je ook bij Frank.

Soms moet er na werktijd ook thuis nog wat gewerkt worden in de huishouding. Houd je huis schoon met een van de stofzuigers van Frank of gebruik een stoomreiniger voor het grondige werk. Is de wasmachine klaar? Dan hang je de was buiten aan een van de droogmolens van Frank.

Wellicht spelen je kinderen de hele middag op één van Franks speeltorens of nemen ze op een zonnige dag een plons in een zwembad van Frank. Misschien leert jouw zoon of dochter stapje voor stapje fietsen op een loopfiets. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij of zij al zelf bij opa en oma vandaan rijdt op een kinderfiets. Het kan zijn dat jullie na het avondeten samen nog even naar buiten gaan om te vliegen met jullie eigen drone of voor een potje voetbal spelen in de tuin.

Zet op een winterse avond de elektrische deken alvast aan, zodat een lekker warm bed op je wacht wanneer je gaat slapen. Poets je tanden onder één van de spotjes van Franks badkamerverlichting. Of lees nog een paar bladzijden in dat spannende boek onder het sfeervolle licht van een lamp van Frank.

Frank heeft bijna alles. Ook de producten die misschien wel nergens anders online te vinden zijn. Wat te denken van een barglobe, een schrikdraadapparaat of een eenwieler? Wat je ook zoekt – groot of klein, uniek of populair, duur of goedkoop – misschien heeft Frank het wel!

Frank.nl
Logo
Shopping cart