✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Recycle

Stel je hebt een nieuwe drone bij ons gekocht om je oude te vervangen. Of je hebt een nieuwe keukenmachine aangeschaft, omdat de vorige niet meer voldeed. Wat doe je dan met het oude product? Bij Frank heb je de mogelijkheid om een oud elektrisch apparaat te laten recyclen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Laat je oude apparaat recyclen

Het weggooien van oude elektrische apparaten is natuurlijk zonde en bovendien niet milieuvriendelijk. Als je een nieuw elektrisch apparaat hebt aangeschaft, kun je het oude eenvoudig recyclen. Je kunt het oude apparaat gewoon meegeven aan de PostNL-bezorger. Als je aan onderstaande spelregels voldoet, kun je jouw apparaat op die manier recyclen.

  1. Je hebt een nieuw elektrisch apparaat aangeschaft in een van onze webshops om een oud apparaat te vervangen. Misschien heb je een nieuwe drone gekocht of was je elektrische barbecue aan vervanging toe. Het maakt niet uit wat het is, zo lang het maar op netstroom of batterijen werkt.
  2. Het oude apparaat is schoon en leeg. Daarnaast is het belangrijk dat het apparaat goed verpakt aan ons teruggestuurd wordt.
  3. De verpakking is maximaal 175 × 78 × 78 centimeter groot en weegt niet meer dan 30 kilogram.

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Schrijf dan het volgende adres op de bovenkant van de doos, zodat het goed leesbaar is:

PostNL Pakketten Recycling
Antwoordnummer 2019
2130 RH Hoofddorp

De bezorger neemt retouren mee op maandag t/m zaterdag.

Frank.nl
Logo
Shopping cart