✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

De aanschaf van nieuw gereedschap: de essentials

Wanneer je vaak klust, is het natuurlijk van belang om kwalitatief basisgereedschap te hebben. Zo ga je altijd en overal voorbereid aan de slag. Ben jij van plan om nieuw gereedschap aan te schaffen, maar weet je niet precies welk gereedschap handig is om over te beschikken? Lees dan vooral even verder, zodat jij straks alles weet over gereedschap kopen.

Meten is weten

Bij het klussen is nauwkeurigheid essentieel. Veel mensen denken met het blote oog te kunnen zien of ze iets recht ophangen, maar helaas valt dat achteraf vaak wat tegen. Een scheef hangend object doet toch wat af aan bijvoorbeeld de inrichting van een huis. Met de juiste benodigdheden kun je een plank op de juiste hoogte en recht ophangen. Om dat te doen is het belangrijk om een rolmaat aan te schaffen. Zo kun je de precieze hoogte afmeten, zodat alles tot in detail klopt. De gemiddelde rolmaat heeft een lengte van acht meter. Daarnaast is een waterpas van groot belang om ervoor te zorgen dat alles recht hangt.

Sla de spijker op de kop

Voor het vastzetten van objecten en meubels zijn spijkers essentieel. Spijkers zijn er in verschillende vormen, maten en lengtes. Gezien het feit dat je voor verschillende klussen verschillende spijkers nodig kunt hebben, is het verstandig om een assortiment aan spijkers aan te schaffen. Zo ben je overal op voorbereid. Uiteraard moet je de spijkers ook vast kunnen slaan. Hiervoor is een hamer natuurlijk het meest geschikt. Er zijn verschillende soorten hamers: klauwhamers, bankhamers, mokers, rubberen hamers, voorhamers en nog een aantal andere soorten. Een klauwhamer is geschikt voor de meeste klussen en is daarnaast handiger voor zwaardere klussen dan bijvoorbeeld een bankhamer. Daarom is een klauwhamer een goede hamer om aan te schaffen als klusser.

Draai de schroeven goed aan

Schroeven zijn ook een essentiële component in het vastzetten van bepaalde objecten, bijvoorbeeld bij het ophangen van een kapstok, of het in elkaar zetten van een nieuwe kast. Helaas kun je niet elke klus met alleen schroeven af; bij sommige muren is het van belang om ook een plug te gebruiken. Om die reden is het verstandig om verschillende soorten en maten schroeven en pluggen aan te schaffen, zodat je overal op voorbereid bent. Natuurlijk kun je alles vastzetten met behulp van verschillende schroevendraaiers, maar overweeg ook zeker om te kijken naar een schroefmachine met verschillende opzetstukken. Zo is de klus een stuk makkelijker én sneller geklaard.

Frank.nl
Logo
Shopping cart