✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Giro Agilis MIPS race fietshelm

De Giro Agilis MIPS race fietshelm is een geavanceerde helm die ontworpen is om optimale bescherming en comfort te bieden aan wielrenners tijdens hun races. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en geavanceerde functies is deze helm een uitstekende keuze voor serieuze fietsers.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Giro Agilis MIPS is het MIPS-systeem (Multi-Directional Impact Protection System). Dit systeem is ontworpen om de hersenen te beschermen tegen rotatiekrachten die kunnen optreden bij een schuine impact. Het MIPS-systeem zorgt ervoor dat de helm een beetje kan bewegen ten opzichte van het hoofd, waardoor de rotatiekrachten worden verminderd en het risico op hersenletsel wordt verkleind.

De helm is gemaakt met behulp van het In-Mold constructieproces, waarbij de buitenschaal en de schokabsorberende voering in één geheel worden samengevoegd. Dit resulteert in een sterke en lichtgewicht helm die toch duurzaam is. Bovendien is de Agilis voorzien van 32 ventilatieopeningen, waardoor de luchtstroom wordt geoptimaliseerd en de fietser koel en comfortabel blijft, zelfs tijdens intense inspanningen.

De Agilis MIPS heeft een verstelsysteem genaamd Roc Loc 5, waarmee de pasvorm eenvoudig kan worden aangepast. Hierdoor kan elke fietser de helm nauwkeurig afstellen op zijn of haar hoofdmaat en vorm, waardoor een veilige en comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd.

Tot slot is de Giro Agilis MIPS uitgerust met een geïntegreerde vizierbevestiging, zodat een zonnevizier gemakkelijk kan worden bevestigd voor extra bescherming tegen fel zonlicht. Het vizier kan eenvoudig worden aangepast en verwijderd, afhankelijk van de voorkeur van de fietser.

Al met al is de Giro Agilis MIPS race fietshelm een topkeuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een combinatie van veiligheid, comfort en functionaliteit. Met zijn geavanceerde kenmerken en hoogwaardige constructie biedt deze helm een uitstekende bescherming en een aangename rijervaring.

Frank.nl
Logo
Shopping cart