✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Goedkoop is geen duurkoop; ga bij drie deze producten voor een merk! 

Een bespaartip die veel guru’s geven is dat je altijd voor het huismerk in de supermarkt moet gaan, dit zou vele malen goedkoper zijn en niet schelen qua kwaliteit. Of dit daadwerkelijk zo is, dat verschilt natuurlijk per product. Veel kenners vinden de Cola van een huismerk niet te vergelijken met die van het echte merk Coca Cola of Pepsi. Maar dat zijn zaken die we graag overlaten aan de fijnproever. Er zijn echter ook veel producten waarbij geldt dat je maar beter voor het echte, vaak duurdere merk kunt gaan in plaats van een gek en onbekend Chinees merk. Dit ga je namelijk snel merken in kwaliteit en duurzaamheid. Bij welke producten het sterk aan te raden is, altijd voor de echte variant te gaan? Lees snel verder. 

1.      Goed bereikbaar 

Waar het gaat om mobiele telefonie zien we dat de markt de laatste jaren toch wel twee grote spelers kent, namelijk Apple en Samsung. Vooral die laatste is waanzinnig goed bezig. Ze lanceren veel nieuwe producten en altijd tegen een scherpe prijs. Een Samsung telefoon kopen is dan ook sterk aan te raden vandaag de dag. Niet alleen omdat de kwaliteit van hoogwaardig niveau is en ze daardoor jarenlang meegaan. Ook doordat het besturingssysteem vaak geüpdatet wordt. Dit zorgt ervoor dat populaire en nieuwe apps die ontwikkeld worden naadloos aansluiten op de producten van Samsung, en dat alles veilig blijft werken. Dus wanneer je toe bent aan een nieuwe mobiele telefoon is het aan te raden om voor één van de grote merken te kiezen.  

2.      Koffie 

Laten we eerlijk zijn, wie knapt er ’s ochtends niet op van een goed kopje koffie? Ook hierin verschillen de smaken, maar lever niet in op kwaliteit. Wanneer je de eigenaar bent van een Nespresso, ga dan voor de echte cups. Niet alleen omdat de smaak vele malen beter is, ook omdat deze beter zijn voor het apparaat. Goedkopere cups werken lang niet altijd goed en kunnen het apparaat daarnaast verpesten. Ook werkt Nespresso met een duurzaam concept zodat ze de cups hergebruiken, iets waar we allemaal blij van worden.  

3.      Geuren 

Lekker ruiken wanneer je een avondje op stap gaat is natuurlijk een must. Het is net die finishing touch die je dat extra gevoel gaat geven. Het is dan ook aan te raden om altijd een lekkere geur in je kastje te hebben staan. Maar kies wel altijd van geuren van een echt merk en niet voor namaak varianten. Die laatste geven namelijk lang niet de geur af die je wilt en zullen ook snel weer gevlogen zijn. Investeer daarom in een lekkere geur en vraag er anders eens één voor je verjaardag.  

In sommige gevallen kun je voor een goedkoper alternatief gaan, in andere gevallen is het aan te raden toch iets meer uit te geven en juist voor het merk te kiezen. In dat laatste geval is het vaak een investering die zichzelf uiteindelijk ook wel weer terugbetaalt doordat je minder snel weer iets hoeft te kopen. En af en toe jezelf iets duurs cadeau doen; wie geniet daar stiekem niet ontzettend van! 

Frank.nl
Logo
Shopping cart