Wanneer is Black Friday 2021? Alle informatie en de beste deals vind je hier

Dit jaar zal Black Friday plaatsvinden op vrijdag 26 november 2021. Op deze dag kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat de allerbeste deals scoren bij Frank. Dit jaar pakken we groots uit. Nieuwsgierig? Houd onze site goed in de gaten.

Pre-Black Friday 2021 - Vanaf wanneer?

Je kunt nog langer en nóg uitgebreider genieten van Black Friday 2021 bij Frank. Dit jaar zullen we namelijk niet enkel en alleen op vrijdag 26 november 2021 grote kortingen geven, maar maken we er een meerdaags koopjesfestival van! Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?

Tot wanneer duurt Black Friday 2021?

Black Friday 2021 duurt tot en met Cyber Monday op maandag 29 november 2021. Jaren geleden was Black Friday een actie die alleen in fysieke winkels gehouden werd. Als reactie hierop is Cyber Monday ontstaan. Online aanbieders wilden namelijk ook een dag waarop zij hun klanten konden verrassen met te gekke kortingen en goede deals. Tegenwoordig scoor je zowel op Black Friday als op Cyber Monday de leukste artikelen met een mooie korting!

Alle data op een rij:

  • Pre-Black Friday 2021 - 19 t/m 25 november - aanbiedingen in de week voor Black Friday 2021
  • Black Friday 2021 - 26 november - de gehele dag korting en de beste deals
  • Het weekend na Black Friday 2021- zaterdag 27 en zondag 28 november - opnieuw verschillende kortingsacties
  • Cyber Monday 2021 - 29 november - afsluiting van het meerdaagse koopjesfestival met opnieuw de beste kortingsacties

Wat is Black Friday nou eigenlijk?

Tegenwoordig is Black Friday hét moment in het jaar om de beste, leukste deals te scoren. Maar waar komt dit fenomeen eigenlijk vandaan? Black Friday is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Op de vierde donderdag in november is het Thanksgiving. De dag na Thanksgiving is het overgrote deel van de mensen in de Verenigde Staten vrij. Deze dag wordt besteed om te gaan winkelen. Black Friday wordt namelijk bestempeld als hét moment om van start te gaan met het doen van kerstinkopen. Ieder jaar wordt Black Friday groter en groter, ook in Nederland. In Nederland staat Black Friday bekend als een dag waarop je de allerbeste deals kunt scoren. Zo ook bij Frank; de grootste kortingen en leukste koopjes vind je bij Frank.

Black Friday banner

Frank's beste deals voor Black Friday 2021

Uiteraard doet ook Frank mee aan Black Friday 2021! Wat de allerbeste deals zullen zijn houden we voor nu nog even geheim. Wil jij op de hoogte blijven van alle Black Friday-updates? Houd dan goed onze Black Friday actiepagina in de gaten.

Maak nu alvast jouw verlanglijstje voor Black Friday 2021

Heb jij nu al zin in Black Friday 2021 en kun jij niet langer wachten? Speur dan alvast door onze brede assortiment en zorg dat jouw verlanglijstje klaar is op de grote dag.

Sale banner Black Friday 2021
Black Friday bij Frank

Laat je inspireren door Frank's grote assortiment

Neem hier een kijkje tussen een greep van ons brede assortiment en doe alvast inspiratie op voor Black Friday 2021. Of je nu op zoek bent naar een naaimachine, microscoop of gewoon een nieuw servies; Frank heeft het allemaal!

Maak de mooiste creaties met de naaimachines van Frank

Op zoek naar een naaimachine? Frank heeft naaimachines variërend in prijs en opties. Zo is er altijd een naaimachine die past bij jouw wensen en behoeften. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties met de naaimachines van Frank.

  1. Bekijk alle naaimachines

Trotseer lachend iedere bui met de regenkleding van Frank

Jij bent uitstekend op het onvoorspelbare Nederlandse weer voorbereid met het grote assortiment regenkleding van Frank. Of er nu een beetje motregen of een gigantische stortbui verwacht wordt, het is geen enkel probleem wanneer je in het bezit bent van de kwalitatieve regenkleding van Frank.

  1. Bekijk alle regenkleding

Fietsartikelen; van fietskleding tot fietshelmen

Je zit voorbereid op de fiets met het uitgebreide assortiment aan fietsartikelen van Frank. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor je stadsfiets of kleding zoekt voor op je wielrenfiets; je vindt het hier.

  1. Bekijk alle fietsartikelen

Sfeer in huis met de mooiste verlichting van Frank

De dagen worden langer en de temperatuur daalt. Maak het daarom extra gezellig in huis met een lamp uit het brede assortiment van Frank. Met een ruime keuze uit verschillende armaturen en lichtbronnen zit er gegarandeerd iets tussen voor jou.

  1. Bekijk verlichting

Telescopen, microscopen en optiek; oog voor detail met Frank

Geïnteresseerd in astronomie en optiek? Neem dan even een kijkje in ons ruime assortiment telescopen, microscopen en fotostudio-artikelen. Het assortiment is erg breed en variërend in prijs. Zo is er voor ieder wat wils.

  1. Bekijk het assortiment foto en optiek
Black Friday bij Frank