Alles over het kopen van een kunstkerstboom

Vind je het ook zo vervelend om elke dag de dennennaalden van je kerstboom op te ruimen? Met kunstkerstbomen heb je dit probleem niet meer: deze naalden en takken blijven altijd vastzitten aan de boom. Als je besluit een kunstkerstboom te kopen, is Frank hier om je te helpen de juiste boom te vinden. De kunstkerstboom die niet alleen bij jouw stijl past, maar ook bij jouw behoeften. Frank helpt je ook om erachter te komen hoeveel kerstlichten, ballen en slingers je nodig hebt om je kerstboom te versieren. En de lelijke kunstboom-standaard? Frank heeft ook hier een oplossing voor; een mooie mand of kleed voor de kerstboom.

Ga naar alle kunstkerstbomen

Waar plaats je de kunstkerstboom?

Wil je de kerstboom binnen of buiten plaatsen? Het is belangrijk om te overwegen waar je de kerstboom wilt plaatsen voordat je een model kiest, omdat niet alle bomen geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Om je te helpen vinden wat je zoekt, heeft Frank een eenvoudige gids samengesteld.

  1. Lees meer over het plaatsen van kunstkerstbomen

De kleur van de kunstkerstboom

De kleur van de kunstkerstbomen variëren van traditioneel dennengroen tot klassiek wit. Om aan de behoeften van iedereen te voldoen, biedt Frank kunstkerstbomen in verschillende kleuren. De kleur van de kerstboom is bepalend voor de kerstsfeer die jij wil overbrengen in je interieur. Wil je een statement maken met een bijzondere kleur of kies je voor een groene kerstboom?

  1. Lees alles over kunstkerstbomen in verschillende kleuren

Kerstverlichting in de kunstkerstboom

Naast het kiezen van de kleur van de kerstboomverlichting, is het handig om van tevoren te weten hoeveel lampen je nodig hebt voor de kerstboom. Frank is hier om te helpen bij het zoeken. Een van de meest gestelde vragen over kerstbomen en verlichting: Hoeveel lichten heb ik nodig voor deze kerstboom? Je kunt een boom op verschillende manieren decoreren met lichten. Zo heb je
normaal versierde kerstbomen en een rijkelijk versierde kerstbomen. Een royaal gevulde kerstboom heeft ongeveer 1,5x meer licht dan een normale gevulde kerstboom. Bovendien kun je kiezen tussen standaard LED-verlichting, clusterverlichting of conventionele kaarsverlichting. Het bedrag dat je kwijt bent aan de kerstverlichting is afhankelijk van de mate waarin je de kerstboom wil versieren.

  1. Lees hier meer over het aantal kerstverlichting

Kerstboomdecoratie

Van kerstboomstandaards tot boomdecoratiestukken, Frank heeft vele decoraties om uw kerstboom tot onderwerp van gesprek te maken. Heb je je ooit afgevraagd hoeveel kerstballen je nodig hebt voor je boom? Om ervoor te zorgen dat jouw kerstboom op en top versierd is, heeft Frank een handig overzicht gemaakt waarmee je precies kunt kopen wat je nodig hebt.

  1. Lees hier meer over kerstboomdecoratie