Alles over JBL

Wil je van het ware geluid van muziek genieten? Dan ben je bij JBL aan het juiste adres. Van waterdichte speakers om mee naar buiten te nemen tot koptelefoons om jezelf even helemaal te verliezen in de muziek; je vindt het perfecte product bij JBL. Maar welk product van JBL past het beste bij jou? Wij zetten de producten voor je op een rijtje en geven hier advies over. Zo kom jij tot een juiste aankoop.

Advies over JBL koptelefoons

Laat de melodieën van je favoriete muziek door je oren klinken met een koptelefoon van JBL. Waar je ook bent, overal stream je de heerlijkste nummers in de kwaliteit zoals je deze van JBL gewend bent. Twijfel je over welke koptelefoon het beste bij jou past? Geen zorgen! Frank helpt je een handje. Met behulp van zijn adviespagina maak je al snel de juist keuze.

Wil je draadloos van muziek genieten?

Als je vaak in de sportschool te vinden bent, kan een koptelefoon zonder snoer de uitkomst bieden. Je maakt verbinding met je mobiele apparaat via Bluetooth en hebt zo alle bewegingsvrijheid.

Als je muziek wilt luisteren op rumoerige plekken, is het verstandig om te kiezen voor een koptelefoon met noise cancelling. Deze functie onderdrukt de ruis uit de omgeving.

Bekijk alle hoofdtelefoons en oordopjes van JBL

Hoe wil je je koptelefoon dragen?

Over-Ear
Bij deze koptelefoons vallen de oorschelpen over je oor. Op deze manier heb je veel minder last van omgevingsgeluiden. Bovendien krijg je bij langdurig gebruik van de Over-Ear koptelefoons veel minder snel last van je oren.

Bekijk hier alle JBL Over-ear koptelefoons

On-Ear
Bij deze koptelefoons rusten de oorschelpen op je oor. De kussens van de oorschelpen zijn altijd gemaakt van zacht materiaal, zodat je bij langdurig gebruik niet snel last van je oren zult krijgen. De omgevingsgeluiden worden niet helemaal gedempt, wat dan weer veilig in het verkeer is.

Bekijk hier alle JBL On-Ear koptelefoons

In-Ear
Vind je een grote koptelefoon toch niks of luister je liever naar muziek door oordopjes in je oor? Dan kun je het beste kiezen voor de JBL oordopjes. Deze zijn een stuk lichter en makkelijk op te bergen.

Bekijk hier alle JBL oordopjes

Advies over JBL bluetooth speakers

Neem je muziek overal mee naartoe, dankzij de JBL Bluetooth speakers! Deze draagbare speakers werken op een oplaadbare accu, waardoor je kunt genieten van urenlang muziekplezier.

Voor de echte outdoormensen onder ons zijn de Clip en de Go speakers van JBL het meest geschikt. Ze zijn compact en handig mee te nemen op reis. De JBL Clip kun je zelfs aan de backpack of riemlusjes van je broek bevestigen.

Als je vaak op festivals, het strand of het park te vinden bent kun je het beste kiezen voor de Flip en de Xtreme speakers van JBL. Deze Bluetooth speakers zijn waterdicht en dus ideaal voor tijdens een poolparty bijvoorbeeld.

Advies over JBL oordopjes

Vind je een grote koptelefoon toch niks of luister je liever naar muziek door oordopjes in je oor? Dan kun je het beste kiezen voor de JBL oordopjes. Deze zijn een stuk lichter en makkelijk op te bergen.

Oordopjes bestaan ook in verschillende soorten en maten. Zo bestaan er oordoppen met een clip voor achter je oor. Deze oordopjes zijn geschikt voor hardlopers en fanatieke fitnessers. In de meeste gevallen zijn de oordopjes nog spatwater- en zweetbestendig ook!

Bekijk hier alle JBL oordopjes