MacBook Air aanbiedingen


De Macbook Air is het dunste, lichtste en meest compacte model uit de Macbook-lijn van Apple. Ben je op zoek naar een Macbook air? Kom binnen enkele seconden te weten of er een Macbook Air aanbieding is. Onderstaand kun je alle actuele Macbook Air aanbiedingen en kortingen zien. Betaal nooit teveel en shop een Macbook Air met korting! Read more
No prodcuts where found in this category

Belangrijkste kenmerken van de MacBook Air


De MacBook Air is dus een lijn van dunne en lichte laptops ontworpen en geproduceerd door Apple. De eerste modellen van de Macbook Air werden gelanceerd in 2008. Sinds de lancering in 2008 is dit model een symbool geworden voor stijl, draagbaarheid maar ook kracht.

De Macbook Air in 2023 (en nieuwer)


Fastforward naar het heden: vandaag de dag wordt de Macbook Air steeds krachtiger, dunner en lichter van gewicht. Ook het formaat wijzigt in de loop der jaren. In het begin waren er nog 11" modellen, nu heb je 13" en zelfs 15".

Specificaties en uitvoeringen


Wanneer je hebt besloten om een Macbook Air te kopen moet je kiezen tussen verschillende uitvoeringen. Je kunt keuzes maken in de kleur (4 verschillende), het formaat van het beeldscherm (13" of 15") en de processor (M1 of M2). Gaandeweg de opties die je kiest wordt de Macbook Air duurder of juist iets goedkoper. Linksom of rechtsom: iedere uitvoering is zo nu en dan in de aanbieding. Doe daarom je voordeel en koop er altijd een als de Macbook Air aanbiedingen in het land zijn. Doorgaans zijn dit doorlopende aanbiedingen, maar ook tijdens bijvoorbeeld Black Friday of de MediaMarkt BTW dagen kun je met grote regelmaat een Macbook Air aanbieding scoren.