✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Philips Hue verlichting

De Philips Hue familie biedt een scala aan verlichtingsmogelijkheden. Hue lampen helpen je zachtjes wakker te worden, of zorgen juist voor een warm onthaal als je ‘s avonds thuiskomt van een lange werkdag. Met de Philips Hue App bedien je de lampen waar en wanneer je maar wilt. Laat je Hue verlichting aangaan zodra je thuiskomt, of doe met één knop al je lampen uit. Je vindt alles van Philips Hue bij Frank.

Philips Hue ambiance

Philips Hue lampen helpen je om met één druk op de knop de sfeer in een woonruimte te veranderen. Met 16 miljoen kleuren heb je ongekend veel keuze om de juiste setting te creëren. Intieme verlichting voor een romantisch diner, sfeervolle verlichting voor een tuinfeestje, of juist één van de tinten wit voor de perfecte werkomgeving, alles is mogelijk met Philips Hue. Met de slimme verlichting van Hue creëer je de perfecte ambiance voor jouw situatie, of het nu gaat om sfeerverlichting of een rustige werkomgeving. Personaliseer je Philips Hue lampen en kies bijvoorbeeld één van de vooraf ingestelde ‘scènes’ met de Philips Hue app.

Philips Hue app

Met de Philips Hue app heb je talloze mogelijkheden om je ervaring en ambiance nóg beter te maken. Zo kun je voorgeïnstalleerde scènes gebruiken om de perfecte setting voor jouw diner neer te zetten. Zorg voor een warme gloed op de achtergrond en een helder licht boven je eettafel om een compleet nieuwe dimensie aan je diner te geven. In de Philips Hue app vind je een vooraf ingestelde scène voor elke gelegenheid. Je bedient verschillende kamers vanuit één overzicht. Stel de verlichting door je hele huis af op jouw stemming, Met één druk op de knop kun jij je kamer transformeren tot een een totaal andere woonruimte. Kies in de Philips Hue app voor een midsummer setting of wordt wakker met een misty morning. Geen zin in de vooraf ingestelde scènes? Met de Philips Hue app kun je jouw foto’s tot leven brengen. Philips Hue heeft een speciaal algoritme ontwikkeld om foto’s te veranderen in een persoonlijke Hue scène. Zo kun je de Philips Hue app gebruiken om je herinneringen thuis opnieuw te beleven, of natuurlijk om gewoon lekker wakker te worden.

Philips Hue veiligheid

Philips Hue lampen hebben naast het brengen van ambiance en gemak nog een functie: veiligheid. Philips Hue helpt je om je veilig te voelen in je eigen woning. Stel je verlichting in met de Philips Hue app zodat je nooit meer thuiskomt in het donker. Je kiest zelf welke lampen wel en welke niet aan moeten gaan bij thuiskomst. Of laat je Hue lampen met enige regelmaat aan-/uit gaan als je van huis bent, zodat het lijkt alsof er wel iemand thuis is. Philips Hue is in staat om je normale aanwezigheid na te bootsen door aan & uit te gaan op momenten waarop je meestal thuiskomt of naar bed gaat. Uiteraard gaan de lampen niet elke keer op exact dezelfde tijd aan of uit, maar is hier een natuurlijke speling voor ontwikkeld zodat het niet opvalt. Dat is pas slimme verlichting. Veiligheid is meer dan alleen hulp tegen inbraak en bij thuiskomst. ‘S nachts door huis om nog even snel naar de wc te gaan is bijvoorbeeld ook zo’n moment. Gelukkig kun je met de Hue bewegingssensoren je lampen automatisch aan laten gaan zodra je in de buurt komt.

Philips Hue entertainment

Philips Hue lampen zijn méér dan alleen verlichting. Koppel je Hue set-up aan je muziek, films of games voor een optimale ervaring. Verlicht je games en breng de effecten van de game op je computerscherm over op je kamer om ondergedompeld te worden in de surroundings van je game. Kijk je liever film? Laat dan de film je kamer vullen met Philips Hue color. Synchroniseer je Philips Hue lampen met je film en ervaar hoe het is om midden in de film te zitten. Is muziek toch meer jouw ding? Ontdek hoe je je Philips Hue lampen kunt gebruiken om muziek luisteren naar een compleet nieuw niveau te tillen. Synchroniseer je Philips Hue lampen met de maat van de muziek en wordt door de verlichting meegenomen in het moment. Of je nu van een klassieker geniet, je favoriete nummer laat horen aan je beste vriend of een party op gang wil krijgen, Philips Hue maakt de beleving compleet.

Frank.nl
Logo
Shopping cart