✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Paraplu met logo: bedrukte relatiegeschenken als marketingmiddel

Een cadeau geven is een geweldige manier om de banden met klanten of leveranciers te onderhouden. Je toont hiermee dat je de samenwerking waardeert en krijgt hierdoor vaak een verhoogde loyaliteit terug. Ook klanten kunnen onder de indruk zijn van het gebaar en terugkeren voor nog een aankoop of het afnemen van een dienst. Relatiegeschenken zijn hierdoor de aangewezen manier om de relatie met klanten te versterken. Helemaal lucratief wordt het wanneer je de relatiegeschenken bedrukt met het logo van je onderneming. Zo breng je jouw bedrijf nog eens extra onder de aandacht en geef je iets weg, waardoor klanten je langer door zullen herinneren. Ook fungeren relatiegeschenken met logo als ideale marketingtools. Anderen zien immers jouw logo bedrukt op cadeaus en zullen zich afvragen waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Het relatiegeschenk wordt zo direct onderdeel van de gespreksstof. 

Relatiegeschenken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor kleinere geschenken, als een pen of aansteker. Grotere geschenken als een paraplu zijn ook mogelijk. Het voordeel met grotere geschenken is dat je hier eenvoudig een logo op kunt laten drukken. Een paraplu met logo is een uitstekende manier om je bedrijf meer onder de aandacht te brengen bij willekeurige mensen die jouw bedrijf nog niet kennen. Door een paraplu met logo te laten bedrukken en dit geschenk te geven aan klanten of andere relaties, zullen ook andere mensen hierop worden geattendeerd. Wanneer de paraplu geheel is uitgeklapt, wordt jouw logo zichtbaar en valt deze op. Een paraplu met logo is daarom een uitstekend relatiegeschenk, waar menigeen erg blij mee zal zijn. Daarnaast profiteer je er zelf van, doordat het onderdeel wordt van je marketingstrategie. Gratis reclame zet jouw onderneming nog meer in het spotlicht. 

Gelegenheden voor geschenken

Verschillende gelegenheden geven perfect ruimte voor het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken. Een jubileum leent zich bij uitstek voor het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken, zodat iedereen deelt in de feestelijkheid. Bovendien benadruk je hiermee dat jouw bedrijf een mijlpaal heeft bereikt. Dit versterkt het vertrouwen in de professionaliteit van je bedrijf en klanten zullen graag een geschenk ontvangen, waarop het logo staat bedrukt. Een sterke binding wordt zo gecreëerd, wanneer je anderen laat delen in het geluk van je onderneming. Ook lenen bedrukte relatiegeschenken zich als onderdeel van het kerstpakket. Aan het einde van het jaar kun je verschillende relaties van je bedrijf zo verrassen met een attent geschenk. Door hierop het logo te plaatsen, toon je waardering en een vertrouwen voor een verlengde samenwerking.

Lavista relatiegeschenken

Wanneer je op zoek bent naar een origineel bedrijfscadeau, dan kun je terecht bij Lavista. Hier vind je diverse leuke geschenken die je cadeau kunt doen aan relaties van je bedrijf. Door de geschenken te laten bedrukken met het logo van je bedrijf, laat je een blijvende indruk achter en benut je de voordelen van gratis marketing. Bedrukte relatiegeschenken met het logo en bedrijfsnaam maken indruk, op zowel bestaande klanten als potentieel nieuwe gegadigden die hierdoor mogelijk geïnteresseerd raken. Een uitstekende kans om meer naamsbekendheid te krijgen.

Frank.nl
Logo
Shopping cart