✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Snel verhuizen? Regel dan deze zaken!

Een nieuw huis kopen of huren is in de meeste gevallen een hoogtepunt in iemands leven. Een frisse start, een nieuw begin. Het brengt echter in de meeste gevallen ook de nodige uitdagingen en werkzaamheden met zich mee. De verhuizing zelf is daar een goed voorbeeld van. Want zowel het inpakken, vervoeren als uitpakken zijn tijdrovende klussen. Heb je niet heel veel tijd? Lees dan snel deze checklist en je zult zien dat je in korte tijd al heel veel geregeld krijgt. Lees snel verder. 

Start meteen 

De beste tip die je wellicht kunt krijgen is om meteen te starten met inpakken wanneer je weet dat je gaat verhuizen. Wacht hier zeker niet mee tot het laatste moment, maar start meteen met het vullen van dozen. Gooi hierbij echter niet alles roekeloos in een doos, maar kijk ook direct goed wát je in die doos gooit. Gebruik dit moment namelijk ook meteen om iets heel nuttigs te doen, namelijk; opruimen! Gooi weg wat je niet nodig hebt, stuk is of wat je simpelweg niet meer leuk vindt. Daarmee is je nieuwe start écht een nieuwe start en hoef je ook nog eens minder spullen te vervoeren. Dit is iets wat alleen jij kan, en je niet kunt uitbesteden aan een verhuizer. 

De grote dag 

Wanneer je geen weken heen en weer wilt rijden met dozen en andere spullen, dan is het aan te raden om te investeren in een verhuisbedrijf. Deze kunnen jou in een dag van A naar B helpen zonder al te veel gedoe. Het kost wat, maar het betaalt zichzelf vaak ook terug. Mocht je echter gezegend zijn met zeer handige én behulpzame vrienden, dan is het slimmer om hen in te schakelen. Maar regel dan als ‘verhuizende’ wel de spullen zodat zij goed hun taak kunnen volbrengen. Denk aan een goede bestelbus maar ook zaken als een lift. Kijk eens op OranjeLift en je zult versteld staan wat er allemaal al mogelijk is om in te huren voor het vervoeren van je spullen.  

Goed verzekerd 

Een laatste ding waarvan het goed is om het te regelen voordat je gaat verhuizen, is de verzekering. Wanneer je hier niet goed naar kijkt, zul je altijd zien dat het nét fout gaat. Regel je verzekeringen en check of deze ook de verhuizing en eventuele schade daarbij dekken. Ook is het goed om dan direct te checken of je nieuwe inboedelverzekering én opstalverzekering voldoende dekkend zijn. Alleen dan kun jij met een goed gevoel aan deze uitdagende klus beginnen. Zeker wanneer er tijdsdruk op staat is dit van belang, want juist dán is de kans groot dat er fouten worden gemaakt. 

Kortom; verhuizen is iets wat de meeste mensen niet heel leuk vinden maar het resultaat wat het oplevert is in de meeste gevallen dan wel weer leuk. Namelijk een nieuwe plek! Daarom is het verstandig om het goed te regelen, zodat het geen haastklus wordt en er onnodige schade ontstaat. Grijp het moment ook direct aan om op te ruimen, dit gaat je veel leed besparen. Succes!  

Frank.nl
Logo
Shopping cart