✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Tijdloze modeaccessoires voor mannen

Ontwikkelingen in de menselijke samenleving lijken elkaar steeds sneller op te volgen. Ook als het gaat om mode. Je lijkt tegenwoordig op je socials iedere dag wel nieuwe trends te zien komen en gaan. Wil jij liever niet meegaan met de trend van fast fashion? Investeer dan liever in zaken die je een leven lang kunt blijven dragen of gebruiken. Of kies in ieder geval tijdloze accessoires die eenvoudig te combineren zijn met veel stijlen. Welke accessoires het waard zijn om in te investeren? En wat de must-have accessoires voor mannen zijn? Hieronder lees je meer over luxe accessoires zoals een horloge, portemonnee, riem en schoenen die de tand des tijds doorstaan.

Een klassiek horloge

Een klassiek horloge
Bron: https://www.chrono24.nl/rolex/rolex-submariner-date–id32843861.htm?searchHash=cf4b9e5c_rIGPtm&pos=32

Houdt ‘tijdloos’ in dat je niet hoeft te weten hoe laat het is? Integendeel! ‘Tijd is geld’ is een belangrijk spreekwoord voor de moderne man. Maar in plaats van dat je die de hele dag checkt op je smartphone, kun je beter kiezen voor een mooi, klassiek horloge. Een luxe horloge dat niet alleen veel mensen kennen (onder andere uit de vroegere James Bond films) maar ook nog eens een sportief design heeft is de Rolex Submariner. Spreekt dit horloge ook jou aan? Kies jouw Rolex Submariner bij Chrono24, het bedrijf met enthousiaste horlogeliefhebbers die willen bijdragen aan een betrouwbare en transparante luxe horlogebranche.

Een stijlvolle portemonnee

In het digitale tijdperk waarin we leven heeft de smartphone ook de functie van portemonnee deels overgenomen. Betalingen doen we immers steeds vaker via bank- of betaalapps. Toch is een portemonnee zeker niet overbodig. Hoewel je in sommige smartphonehoesjes ook geld of passen kunt bewaren, biedt een portemonnee toch een meer georganiseerde plek waar je onder meer cash, een identiteitsbewijs en / of rijbewijs, klantenkaarten en bonnetjes kunt bewaren. Daarnaast vormt een portemonnee met een luxe uitstraling ook een accessoire die zich uitstekend leent voor het uiten van je persoonlijke stijl.

Nette schoenen

Nette schoenen
Bron: https://hipmagazine.nl/de-portemonnee-een-onmisbaar-accessoire-of-overbodig-geworden/

Een andere belangrijke accessoire zijn je schoenen. Niet alleen bepalen schoenen hoe comfortabel jij je dag doorkomt, ze kunnen ook nog eens je zelfvertrouwen een boost geven. Bovendien beïnvloeden schoenen hoe andere mensen jou zien. Tijdloze klassieke nette schoenen  zijn onder meer cognac of zwarte veterschoenen en bijvoorbeeld bruine desert boots. Overigens zien we ook al langere tijd een iets informelere (maar alsnog geklede) sneaker vaker bij een outfit.

Een luxe leren riem

Hoewel tot slot een riem ooit vanwege praktische redenen is bedacht, is het tegenwoordig meer een luxe accessoire die je outfit echt complementeert. Maar wanneer draag je er een, en hoe? Er zijn een aantal gulden regels als het gaat om het dragen van een riem. Ten eerste: draag er altijd een als je broek lussen heeft. Zorg verder altijd voor een match met je schoenen qua kleur. En eventueel ook met je manchetknopen, mocht je die dragen. Kies tot slot altijd een riem met een zodanige lengte, dat je deze sluit op het middelste van de vijf aanwezige gaatje.

Tip: Maak je persoonlijke stijl compleet met een geurtje. In een eerder verschenen artikel kun je meer lezen over de beste herengeuren voor 2024.

Frank.nl
Logo
Shopping cart