✔️ Gratis bezorging vanaf € 30,-Niet tevreden? ✔️ Gratis retourneren ✔️ Ophalen bij 5219+ afhaalpunten ✔️ Gratis retourneren                           🔓 Inloggen       |       Klantenservice

Wat kan je doen tegen haaruitval?

Het is een grote vrees voor veel mensen. Wat nu als je op een dag niet meer die mooie volle haardos hebt? Daar moet je natuurlijk niet aan denken. En dat hoeft ook niet, want er zijn allerlei maatregelen die je kan nemen om haaruitval af te remmen en zelfs tegen te gaan. Mocht je de eerste haren in jouw kam beginnen te vinden, dan is dit dus ook het moment om actie te ondernemen. De tips in dit artikel gaan je daarbij helpen. Daarmee heb je direct een zorg minder.

De juiste verzorging

Wat voor alle delen van jouw lichaam geldt, is natuurlijk voor het haar niet anders. Het gedijt beter bij een goede verzorging. Dat betekent bijvoorbeeld dat je aandacht moet besteden aan de producten die je gebruikt. Een goed voorbeeld van een product dat je moet gebruiken wanneer je zwak haar hebt, is Kerastase Genesis. Het is het soort product dat jouw haar sterker maakt en dus voorkomt dat het uitvalt. Dit kan een groot verschil maken in hoe goed je voor de dag blijft komen met jouw coupe.

Oppassen met styling

Niet alleen op het gebied van verzorgende haarproducten moet je de juiste keuzes maken. Juist ook waar het gaat om de styling kan je veel bereiken. Natuurlijk wil je wel goed voor de dag komen. Aan de andere kant is het vaak zo dat stylingproducten ingrediënten bevatten die helemaal niet zo goed zijn voor jouw haar. Daarom is het belangrijk om goed te bekijken wat in elk product zit, om zo het beste te kiezen. Werk ook altijd met specialisten zoals Beauty Plaza om zeker te zijn van de kwaliteit van de producten die je gebruikt. Dit geldt overigens ook voor haargereedschap zoals de stylingtang die je gebruikt.

Voldoende vitamines en voedingstoffen

Het is ook belangrijk om het haar goed te voeden. Vitamines en voedingsstoffen hebben een grote invloed op hoe gezond de huid en het haar zijn. Daarom is het ook belangrijk om groente en fruit te eten. Ook kan het slim zijn om de nodige supplementen tot je te nemen. Dit geldt zeker wanneer je zwak haar hebt. Wat extra vitaminen tot je nemen op een gezonde manier kan een groot verschil maken. Je gaat er ook niet alleen haaruitval mee tegen, je zorgt ook dat jouw haar er meer glanzend en sterker uit gaat zien. Je komt dus nog beter voor de dag.

Inspanning en ontspanning

Tot slot kan je ook nog iets doen wat indirect heel veel invloed heeft. Je moet namelijk zorgen voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Wanneer je voldoende beweegt, dan is dat goed voor de doorbloeding. Wat ook weer effect heeft op jouw haar. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende ontspanning en rust te zoeken. Juist stress heeft een grote invloed op haaruitval. Dus is het slim om te voorkomen dat je veel met stress te maken hebt. Zorg dat je de rust opzoekt en leuke dingen doet om ook zo je haar te verzorgen.

Frank.nl
Logo
Shopping cart